Rólunk

cégünk bemutatkozása
privatezone security

Tevékenységünket az egész ország területén végezzük. Cégünk fő tevékenységi körébe tartozik a magánnyomozás, kintlévőség kezelés, követelésbehajtás, személyi védelem, birtok vita rendezés. Egyaránt vállaljuk magánszemélyek és cégek megbízásait.

Az ügyfelek igénye szerint elvégezzük magánszemélyekkel illetve üzleti partnerekkel kapcsolatos információk beszerzését, értékelését, elemzését. Szükség esetén életmódvizsgálatot, környezettanulmányt készítünk. Megbízóink részére jelentősebb üzletkötések előtt üzleti partnereit átvilágítjuk azok piaci hitelessége, fizetési képessége és hajlandósága tekintetében.

Úgy gondoljuk, hogy az elmúlt sok év során jól tudtunk együttműködni több ezer ügyféllel a felek kölcsönös megállapodására, amit jól mutat, hogy felügyeleti szervünkhöz még soha nem érkezett panasz tevékenységünkkel kapcsolatosan és reméljük, hogy ezen megelégedést a jövőben is tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

Mit kínálunk?
 • személyes felkeresés és egyeztetés
 • részletes tájékoztatás és érdekképviselet
 • ügyvédi és hagyományos fizetési felszólítás
 • fizetési megállapodás
 • tartozáselismerés-és/vagy kezességvállalás ösztönzése
 • jogi tanácsadás
 • peres képviselet
 • elektronikus fizetési meghagyás
 • társasházi követelések tartozások behajtását fix-és/vagy sikerdíj elszámolással vállalunk
 • rövid kb. 30-40 perces egyeztetést során  kérdéseit szakemberrel átbeszélheti
 • tanácsadónk összegzi a megbeszélteket és 24 órán belül egyedi árajánlatot készít Önnek
magan1
megoldást nyújtunk

Megkeresőink sokszor panaszkodnak, hogy Ők már elvesztették a jó viszonyt az adósukkal és képtelenek megállapodni, megegyezni, valamilyen kompromisszumot kötni. Ilyenkor jövünk Mi!

Egy kívülálló külsős profi adósság behajtó cég munkatársai akik az adós szemében ismeretlen személy, speciális tárgyalástechnikákkal felvértezve, naprakészek, jogi következményeket ismerő érdekegyeztetést vezet le az adósnak, érezteti a kintlévőségnek a hiányát és fontosságát így fizetésre kötelezi és további megállapodásokat köthetnek.

Tartozások nem követelhetőek, nem hajthatóak be örökké, öt évet meghaladó kintlévőségek elévülnek, bírósági úton érvényesíteni nem igen lehet. Viszont ha szeretnénk elkerülni az elévülést ahhoz egy újabb megállapodást kell kötni írásban majd azt követően követelhető és behajtható.

“…A MŰKÖDÉSÜNK BIZTOS ALAPJA A HIVATÁSTUDAT, A MINŐSÉG, A MEGBÍZHATÓSÁG ÉS A VERSENYKÉPES ÁRAK MELYEK BIZTOSÍTJÁK, HOGY A VAGYONVÉDELMI PIAC LEGMEGBÍZHATÓBB VÁLLALKOZÁSAI KÖZÉ TARTOZZUNK.”
KÉRDÉSE VAN SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATBAN? VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT.
Segíthetünk?
gyakori kérdések

A belföldi és külföldi követelések teljes körű kezelését. Ezen felül még a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: Ügyfeleink a kintlévőségeikkel kapcsolatban az összes szolgáltatást egy helyen kaphatják meg.

Szükségünk van az adós nevére, címére, telefonszámára, e-mail címére. A követelés alapját képező szerződésre és/vagy megrendelésre valamint a teljesítés igazolásra és számlákra. Ezen felül segítséget jelenthet az adóssal folytatott levelezés is.

Levélben, telefonon, e-mailen és személyesen vesszük a kapcsolatot az adóssal a követelés rendezése érdekében. A követelés jellegétől függően eltérő eljárás szerint alkalmazzuk a fenti eszközöket. Abban az esetben, ha az adóssal folytatott tárgyalások nem vezetnek eredményre javaslatot teszünk ügyvéd bevonására és a jogi eljárás megindítására. Nemzetközi követeléskezelés esetén minden ügyet az adott országban működő és így helyi viszonyokat nagyon jól ismerő partnerünk kezeli.

Szerencsés esetben akár 24 óra alatt sor kerülhet a követelés behajtására. Az általános tapasztalat szerint a követelések esetén 30 nap alatt vagy behajtásra kerül a követelés vagy részletfizetési megállapodás jön létre az adóssal vagy jogi eljárásra teszünk javaslatot, illetve amennyiben az adós anyagi helyzete olyan, javasoljuk az ügy lezárását és a követelés leírását.

szolgáltatásaink

Munkavégzésünk során arra törekszünk, ha lehet, jogi intézkedéseket megelőzően oldjuk meg a problémáit. Igény esetén azonnal behajtsuk a kintlévőségeket vagy megelőzzük további tartozások kialakulását. Céges és közületi megbízók esetén nagy hangsúlyt fektetünk megbízóink és ügyfelei partnerkapcsolatára, az ügyfélvesztés elkerülése miatt.

Követeléskezelés / behajtás
0%
Birtok vita rendezése
0%
Magánnyomozás
0%
Személy védelem, testőr, személyi kíséret
0%
Terület védelem, őrzés
0%
Jogi tanácsadás
0%
OLVASSA EL MIBEN NYÚJTUNK MEGOLDÁST ÖNNEK
PROFI BIZTONSÁGI SZOLGÁLTATÁSOK